crude şampanya için ürünler (2)

Şeker kamışı boruları

Şeker kamışı boruları

Kullandığımız ekolojik polietilenin üretimi, atmosferdeki karbondioksit miktarının azaltılmasıyla ilişkilidir – bu malzemenin her bir kilogramının üretimi, havadan 3.09 kilogram CO2 emilmesi anlamına gelir. Ayrıca, ekolojik sıkma tüpü üretimi için gereken enerjinin %80'i yenilenebilir enerji kaynaklarından gelmektedir! Şeker kamışı tüpleri kullanarak, sera etkisini azaltmaya ve doğayı korumaya gerçek bir katkı sağlıyoruz!
Ekşi Kazein

Ekşi Kazein

Asidik kazein, pastörize edilmiş ve yağsız süt ile tuzlu asit kullanılarak koagüle edilerek üretilir. Koagülasyon ve pıhtı oluşumundan sonra, pıhtı ayrılır ve nihai ürünün temizlenmesi için serum proteinlerinden yıkanır. Daha sonra yoğunlaştırılır, öğütülür ve kurutulur. Nihai ürün, açık renkte, nötr bir koku ve tat profiline sahip ince taneli, toz halinde bir görünümde sunulmaktadır. Foodcom SA, 30 ile 90 arasında göz büyüklüğüne sahip doğal ve taze asidik kazein temin etmektedir.